16-05-2020 Lexke Theatercafé

Spruijt en Opperman - Heimweeën

Tijd: 20:30
Entreeprijs: € 15,00
Dr. Ant. Mathijsenstraat 15
6021CK Budel
Als uitsmijter van het seizoen staat een voorstelling met artiesten van buiten de regio gepland en ook deze avond kunnen we van harte aanbevelen.
De dames van Spruijt en Opperman gaan op 16 mei hun nieuwe voorstelling voor u spelen. Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Carlie Spruijt en Eva Opperman. Waar gaat het over:
Twee frisse jonge meiden en toch al heimwee naar vroeger. Zij vragen zich af: Wat heeft de jeugd van tegenwoordig het toch goed. True! Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn... We baden niet alleen in luxe, néé, we verdrinken erin. En daarom heimweeën we. We verlangen naar een tijd waarin we niet lijden onder keuze, maar waarin wij onze keuzes leiden. Want als je voortdurend wordt geconfronteerd met de hipste gadgets, jaloersmakende killerbody’s en andermans droomcarrières, gaat er vanzelf iets knagen als jij in je eentje, met een knot op je hoofd en een pizza op schoot naar de zoveelste Netflix serie zit te kijken. We voelen ons deelnemer van de wereldkampioenschappen succesvol, strak en leuk zijn. Wij heimweeën naar een tijd waarin diskwalificatie weer hip is. Een tijd waarin wij zélf de regie in handen hebben, zelf het startschot lossen en zelf de eindstreep bepalen.
Lexke Theatercafé heeft met deze voorstelling een waardige afsluiting van het seizoen in handen.