12-12-2016 t/m 15-01-2017 Angeline Maas

Expositie Boisson in beeld

Cursisten werkweken Frankrijk Onder leiding van Yvonne Schroeten en Renier Vaessen

Tijd: 15:00
collegeplein 5
6001HN weert

30 jaar al, reizen docenten van RICK naar het dorpje Boisson aan de rand van de Cevennen in Zuid-Frankrijk om schilderlessen te geven. Steeds met wisselende cursisten van allerlei pluimage, leeftijd en ervaringsniveau. Altijd plezierig! Zolang de mensen willen leren en genieten van de landelijke franse sfeer en het vaak zo mooie weer, blijft het een feest om deze werkweken te organiseren! 
30 jaar al, organiseert RICK jaarlijks een tentoonstelling met de resultaten van de werkweken tekenen/schilderen in het Zuid-Franse Boisson. De tentoonstelling geeft een gevarieerd beeld van de resultaten van het afgelopen jaar. Werkweken tekenen/schilderen. Er vertrekken ook dit jaar weer meerdere groepen naar Boisson, in mei/juni en september 2017. Voor meer informatie bezoekt u de website www.art-shock.nl of neem contact op met Renier Vaessen tel. 06 36335138. RickRick staat voor Regionaal Instituut voor Cultuur- en Kunsteducatie en is een organisatie waar jong en oud terecht kan voor muziek, beeldend, audiovisueel, dans, toneel en taal. 
Voor meer informatie raadpleeg onze website: www.ricknet.nl of bel: 0495-533954. Met vriendelijke groet,Emile Florack, directeur/bestuurder RICK
Openingstijden: maandag t/m vrijdag en op zondag van 14.00 – 17.00 uur. Check onze website www.ricknet.nl voor overige exposities en ons cursusaanbod.