07-04-2018 t/m 08-04-2018 Arian Compen

A3BRABARET

Wees immer uzelf en ongeknecht !

Tijd: 20:30
Entreeprijs: € 15,00
Kerkstraat 28
3930 Hamont

“BRABARET!”  Wees immer uzelf en ongeknecht !Kom naar De Walburg op zaterdag 7 april !Deze avond staat De Walburg compleet in het teken van Brabaret! Brabaret staat voor Comedy, Cabaret, Brabants en Brabançonne. 
Een groep bestaande uit Brabantse en Vlaamse grappenmakers / comedians zorgen voor 'n geweldig leuke absurd hilarische avond!Ze vertellen herkenbare verhalen, zingen liedjes, dragen oneliners voor of zetten je op het verkeerde been of aan het denken.Het gaat hier om kampioenen, prijswinnaars, bekend van internet/radio/TV, lotgenoten, doordenkers en allesweters. 
Lekker vertrouwd! Gemoedelijk ! Lachen ! Bijzijn is meemaken!Het is Brabants/Vlaams, het is comedy, het is leuk, het is lachen, het is flauwekul, het is zever, het is gemoedelijk en vertrouwd. Kortom: BRABARET!Top stand-up comedians, hilarische grapjassen en absurdistische verhalen vertellers. De groot – groter - grootste talenten van Nederland en België (Veelal bekend van grote en kleine podia verspreid over vrijwel de gehele Benelux). Alles overgoten met een heerlijke gortdroge saus door De Koning der Droogkloten A3 Compen. Een totaal van zo’n 2 uur comedy van de bovenste plank. Veel voor weinig.
Algemene info:PRIJS: 15,00 euro// VVK: 12,50 euro via info@a3compen.nlDATUM: 7 april 2018//LOCATIE: Cinema Walburg//AANVANG: 20:30 u