Profiel

Jasperien van der Pasch-Flierman

Muziektherapeut

  1 leuks     0 reacties
Culturist

Over deze culturist

Jasperien van der Pasch-Flierman is gediplomeerd muziektherapeute en heeft ruime ervaring in het werken met mensen (jong en oud) met hersenletsel. Zij zet muziek in als middel om opnieuw te leren praten, leert mensen (opnieuw) een instrument bespelen, eventueel met aanpassingen. Muziek wordt therapeutisch ingezet bij rouwverwerking, verwerking van een verworven handicap, bij het contact maken en omgaan met de eigen gevoelens. 

Soms is muziek gewoon een heel welkome afleiding in een druk, moeizaam of juist geïsoleerd leven. Aandacht, geduld en compassie gaan dan hand in hand met de passie voor muziek. Hieruit ontstaan altijd mooie, persoonlijke momenten die je in beweging brengen, waarin gezien en gehoord worden als mens centraal staat.

Naast individuele begeleiding of therapie biedt Jasperien de mogelijkheid tot het zingen in een Breinkoor/Afasiekoor (momenteel in Eindhoven als Zanggroep Espressivo Eindhoven) maar bij voldoende animo ook dichter bij huis.

Zoekt u muziekles voor iemand met specifieke begeleiding? Jasperien biedt aangepaste piano/keyboardles, coacht bij ernstige faalangst of bijvoorbeeld muziekblessures. Voor kinderen en jongeren met lichamelijke beperkingen biedt de moderne technologie tal van uitkomsten, ook daar is Jasperien in thuis. Voor het volledige aanbod kijkt u op: www.praktijkvoormuziek.nl 
Werkzaam in de regio: Cranendonck, Weert, Eindhoven, Valkenswaard

Contact

Email: info@praktijkvoormuziek.nl
Telefoonnummer 1: 0495-842910
Telefoonnummer 2: 0614601610
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer