Profiel

Harmonie Les Echos de Dorplein

Theo Stevenslaan 25, Budel-Dorplein

  0 leuks     2 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

Harmonie Les Echos de Dorplein is een muziekvereniging met een rijke historie. In 1900 door de Zinkfabriek opgericht. Al 116 jaar biedt de harmonie de gelegenheid om in verenigingsverband muziek te maken en een muziekopleiding te volgen. Instrumenten kunnen geleend worden van de vereniging. In de huidige tijd is het een uitdaging om het orkest gevuld te houden en jonge leden te betrekken.Harmonie Les Echos de Dorplein zoekt voor alle instrumentgroepen muzikanten. 
Repetitielocatie is de prachtige theaterzaal in de Cantine, met een geweldige akoestiek die elke repetitie op vrijdagavond weer tot een feestje maakt. Er wordt gerepeteerd van 20.00 tot 22.15 uur, daarna is er tijd voor een drankje en gezelligheid aan de bar, die door vrijwilligers binnen de vereniging wordt gedraaid.Het orkest staat onder leiding van Adri Tempelaars.
Vroeger muziek gemaakt, of altijd al muziek willen maken? Kom gezellig muziek maken in eigen dorp! U bent van harte welkom om een repetitie bij te wonen en kennis te maken met onze vereniging. De koffie staat klaar!

Locatie

Theo Stevenslaan 25
6024 RB Budel-Dorplein

Contact

  Reacties

Lars heijkers

7 jun 2020 18:04

Waar kan ik mij als lid opgeven

Jasperien van der Pasch

11 jun 2020 19:57

Dag Lars,Je kunt contact opnemen met Marjan Sentjes:marjansent@hotmail.comGroetjes Jasperien

Reageer