Blogbericht Ciel Van den Heuvel-Koninkx

DE KRACHT VAN KLEUR

Expositie in MFC De BORGH

Te zien van 01-12-2021 tot 12-01-2022 abstracte schilderijen van Ciel Van den Heuvel-Koninkx.
Mijn werk is verdeeld in 5 categorie├źn:

LANDSCHAPPELIJK-KUBISTISCH-KOSMISCH-LINEAIR-LYRISCH
Al ruim 20 jaar houd ik me bezig met de abstracte schilderkunst. Het zijn ervaringen die ik vanuit mijn geheugen vastleg op het doek. Daarbij speelt kleur een belangrijke rol.Het maakt de vorm en tegelijk de compositie en is sfeerbepalend.Ik geeft geen titels aan mijn werk. Zo heeft iedereen de vrijheid mijn schilderijen op een heel eigen manier te beleven.Ik wens iedereen veel kijkplezier!
                                              20 % korting**Geldt bij aankoop van een schilderij tijdens deze expositie
Voor mensen die dat willen, geef ik graag op een coronaveilige manier een rondleiding.Neem gerust contact met mij op.
+31 6 83088515 | cielkoninkx@gmail.com | www.sil.exto.nl

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer