Profiel

Dance Vision

Hamonterweg 34, Budel-Schoot

  0 leuks     0 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

Wij zijn dansvereniging Dance Vision (onderdeel van Turnlust Budel). Je kunt ons vinden in de Zuiderpoort in Budel en in de gymzaal in Neeritter.
Wij bieden voor ieder wat wils. Vanaf 2,5 jaar ben je bij ons welkom om te bewegen op muziek. Ben je 25+ en wil je dansen? Dat kan! Wij hebben ook volwassen dansgroepen. 
De allerjongste  zijn nog niet bezig met choreografie├źn. Zij stappen in de magische wereld van muziek en beweging. Spelenderwijs worden allerlei vaardigheden gestimuleerd (motoriek,  evenwicht, ritme, lichaamsbesef, luisterhouding, reactievermogen, ruimtelijke ori├źntatie etc.). Wist je dat dit een positief effect heeft op de schoolse vaardigheden? Wanneer het jonge brein toe is aan het onthouden van pasjes en posities, geven wij de kinderen een brede ontwikkeling. Zo kunnen kinderen zelf ervaren welke stijl het meest bij ze past.
Wij bieden: - peuter-kleuterdans (spelenderwijs bewegen op muziek)- kidsdance (basis voor verschillende soorten dans)- hiphop-streetdance- modern-jazz/ showdance- breakdance. Er zijn mogelijkheden om wedstrijden en/of shows te dansen. 
Plezier in dansen is wat wij het meest belangrijk vinden! Kom eens langs en neem drie gratis proeflessen.
Dance with your heart, your feet will follow.

Locatie

Hamonterweg 34
6023AK Budel-Schoot

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer