Hoe meld ik me aan als culturist?

Profielpagina voor jezelf als culturist
Ga naar de button Aanmelden rechtsboven in je scherm. Vul het aanmeldformulier in. Je hebt de mogelijkheid een grote foto te selecteren, deze wordt als achtergrond op je profiel-pagina getoond. Daarnaast kun je een kleine profiel foto toevoegen.

Met de knop 'Uitsnijden' (bij je profielfoto) kun je een onderdeel uit de foto selecteren.

Als je je profiel niet zichtbaar wilt hebben voor de bezoekers van Cultuurbosch.nl vink dan het vakje ‘Profiel verbergen’ aan. Dit zal vooral van toepassing zijn voor beheerders van organisaties.

Profielpagina voor je organisatie, balletschool, vereniging, koor, etc.
Wil je een profielpagina voor je organisatie aanmaken, maak dan eerst een profielpagina voor jezelf aan (zoals hierboven beschreven). Wil je als persoon niet zichtbaar zijn op Cultuurbosch.nl vink dan het vakje ‘Profiel verbergen’ aan.

Ga vervolgens naar de knop Beheer bovenaan de pagina.

Selecteer de optie ‘Organisatie’ en vul het aanmeldformulier in. Je hebt de mogelijkheid een grote foto te selecteren als achtergrond. Daarna kun je een kleine foto of logo kenmerkend voor de organisatie kiezen, op dezelfde wijze als bij de culturist.

Beheer
Eenmaal aangemeld als culturist kun je verschillende acties ondernemen. Ga naar de pagina Beheer rechts bovenin om verschillende items aan je profielpagina toe te voegen: een prikbord- of agendabericht, een cursus of workshop of een nieuwsitem of foto-/filmverslag.